Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Sabtu, 28 Januari 2012

man v-neck (adult)

Hari ni order dari kak Siti Haslina siap...
Ambik masa labih kurang 2 minggu lebih untuk siap kan vest ni...


Ni benang yang aku gunakan viscose premium
50% arkilik 50%viscose
110meter
buat vest ni guna lebih kurang 5 buku benang hitam 2 buku benang putih

                                     
Vest ni aku knit around ..
senang skit ... =)

 ni dah guna 3 buku benang...






 ni tang leher...
in lah hasil nye...
harap2 kakct suka... 
skrang ni kena start knit kakak ku nyer cardigan plak....

2 ulasan:

  1. Cantik vest ni, Wie.
    Bila semua order dah siap, akak nak belajar knit around la, macam Wie buat, ada jumpa pattern cardigan. Tak perlu nak jahit seam ya, cantum-cantum.
    Happy knitting! :D

    BalasPadam
  2. thanks Kak yati...
    a'ah kak senang kalo buat knit around ni.. jimat masa...

    BalasPadam