Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Ahad, 13 Disember 2009

babies' crochet











my crochet collection.....








cake felt


akhir nye jadik jugak kek yg di buat dari kain felt....


babies' crochet







nie plak utk baby hidayah....






Babies' crochet







set top & kasut nie untuk baby fabiella.....
mengambil masa selama 1minggu utk siap.....






Selasa, 13 Oktober 2009

buku craft

Buku nie sume aku beli kat kinokuniya walaupun mahal tapi puas ati.......




buku nie tunjuk cara2 untuk buat gelang guna kumihimo disk.....



buku felt....




buku benang embroidery....



buku cara2 nak buat gelang & rantai....





patchwork hexagon....





buku ribbon embroidery....

















































laptop casing


laptop casing nie asip tempah utk laptop baru dia.....lebih kurang 2 minggu utk siap kan.....guna 6 ketul benang....

Selasa, 6 Oktober 2009

knitting


baju nie di tempah oleh kak jojo utk cucu dia......

Isnin, 5 Oktober 2009

Jumaat, 11 September 2009

ribbon embroidery

Minggu lepas baru dapat kit sulaman ribbon yg di order dari Pn Ann....
ni percubaan pertama buat ribbon embroidery.....



Photobucket

ni guna teknik web rose seronok lak buat rose nie......


Photobucket

nie plak percubaan buat bekas syling......



Photobucket