Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Selasa, 16 April 2013

Fair Isle vest

Akhirnye siap vest ni
Benang ni aku beli dari kak Ayza... Rasanye 2 thn lepas... Lama simpan baru ada idea nk buat apa..heheh



Ni yarn yg aku guna kan nako saten kaler putih dan biru...
Suka kaler ni...



Ni dalam proses...
Pattern vest ni aku ambik dari buku jepun..
Kaler pun lebih kurang sama..




Ni hasil nye setelah berminggu2 aku buat vest ni... Sangat pias hati...
Skrang ni sangt suka knit fair isle ni....
Lepas ni nk buat vest fair isle lagi gina warna merah dan hijau plak.. :)

Khamis, 11 April 2013

Adult L size Pullover

Alhamdulillah akhirnyer siap jugak pullover ini.. Ambik masa dalam 1 bulan 1 minggu untuk siap kan....
Guna lebih kurang 4 ketul benang ice....
2 hijau 2 biru....



Harap2 customer suka dgn baju ni...

Skrang boleh siapkan projek2 yg terbengkalai.... :D

Rabu, 10 April 2013

Adult L size Pullover

Alhamdulillah akhirnyer siap jugak pullover ini.. Ambik masa dalam 1 bulan 1 minggu untuk siap kan....
Guna lebih kurang 4 ketul benang ice....
2 hijau 2 biru....



Harap2 customer suka dgn baju ni...

Skrang boleh siapkan projek2 yg terbengkalai.... :D

Isnin, 25 Mac 2013

Pullover in the making

Bulan ni aku sibuk nak menyiapkan pullover saiz L order dari customer....



Pull over ni aku guna benang ice
Guna 2 kaler biru dan hijau



Pergi kemana2 je mesti bawak projek ni... Sebab ada due date takut tak sempat






Badan hampir siap....
Lepas ni boleh start buat tangan plak....

Sabtu, 23 Mac 2013

My project (part 2)


Fair isle baby cap



Baby Beanie and sock



Baby blanket

My project

Dah lama rasanye tak update blog ni....
Ni antara projek2 saya....



Swap shawl using angora yarn



Fair isle cap



Fair isle cap blue



Baby cardigan



Baby set