Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Isnin, 23 Januari 2012

Lace cardigan

Alhamdulillah siap jugak lace cardigan ni...




Magic light yarn
100% arkilik
4mm knitting needle
Aku guna 3 buku benang untuk buat baju ni..
Lace cardigan ni order dari kawan FB.. (^_^)




Cardigan ni aku knit skali, jadi tak yah nak jahit..
Satu lagi supaya kaler dia tak lari...





Ni pattern yg aku guna..















Ni bahagian tangan..





Operasi meng'block'





Ni sebelum di block





Ni setelah di'block...





Ni lah hasil nyer setelah lebih kurang 3 minggu buat lace cardigan ni...

Lepas ni aku kena start dengan vest pulak... (^_^)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan