Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Sabtu, 12 November 2011

Leaf bag...

Munggu lepas aku siap kan satu bag knitting... Rasa nye ni pertama kali aku buat bag knitting... Selalunye aku crochet je....




Aku guna benang baby magic yg aku swap ngan Ery...
Tak sabar nk tengok hasil nye...


Ni dalam proses....



Ni proses meng"block" bag ni...
Biar nampak skit pattern dia..
Aku rendam ngan air panas pas tu aku pin kan dgn peniti...

Dah kering aku cantum kan bag ni dan ni lah hasil nye...




- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

  1. akak block lagi rupanya.. patut pattern terserlah cantik :)pandainya akak block.. nanti saya nak cuba cara akak pula! love the bag :) x sbr mau tgk akak punya lagi..

    BalasPadam
  2. Block tu akak main redah je tgk gak kat you tube camner diorg block baju...
    Kalo tak block tak nampak plak pattern tu... Heheheh

    BalasPadam