Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 27 Mei 2011

Sweater


Projek kak salwa yg ke-2 telah pun siap....
Projek ke-2 nie sweater untuk anak lelaki dia....sweater nie menggunakan 3 ketul nona..
Skarang nie dia dalam proses untuk siap kan sweater yg ke-3...
Dalam ramai kakak2 yg nak belaja knitting dari aku, aku rasa kaksalwa je yg betul2 serious nk blaja... Harap lepas nie dia buat lebih banyak projek dari knitting...


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 ulasan:

  1. wah...3 ketul je benang guna? kalau crochet, mesti paling kurang 5 ketul..huhuhu


    ni rasa nak belajar knitting ni....

    BalasPadam
  2. Cantik Kak Wie! :)

    Saya pun ada vest projek on the list.. tunggu benang sampai dulu baru buat.. mudah-mudahan saya dapat buat sekemas kak Wie.

    To Amani.. betul Amani.. kalau knitting dia tak consume banyak benang seperti crochet. Crochet memang guna banyak benang berbanding knitting,
    betul tak kak Wie :)

    BalasPadam
  3. Vest nie buka kakwie yg buat , kawan akak yang baru blaja knitting tu yang buat..walaupun baru blaja hasilnye sungguh memuaskan....
    Tak sabar nak tgk awaknye vest guna benang apa (^_^)

    Amani vest ni guna 3 ketul je ari tu dia beli 5 ketul takut tak cukup rupanye terlebih... ;)
    Balance nye boleh buat projek lain....
    Blaja la knitting...best tau.. Heheheh

    BalasPadam
  4. hehe..insyaAllah, akan belajar oneday..

    teringin nak buat sweater/cardigan. Kalau crochet, jadi berat n tebal sangat..

    anak muridnye hasil pun dah superb...kagum2!

    BalasPadam