Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Isnin, 30 Mei 2011

Parcel

Hari nie aku terima parcel dari Herrschners.com online shop dari US....aku beli yarn lagi... Heheheh tak leh tahan tengok Red Heart Yarn..colour yg menarik...




Berbagai bagai colour...Suka... =)

Ini antar colour2 yg aku beli kat web tu...




Red Heart® Classic® Yarn Mexicana




Red Heart® Super Saver® Yarn – Economy Size Yarn Piñata




Red Heart® Super Saver® Yarn – Economy Size Yarn Bonbon Print




Red Heart® Classic® Yarn Shaded Teals

Tak sabar rasanye nak knit yarn nie... =)

2 ulasan:

  1. cantiknya.. :D

    selamat mengait kak Wie!

    saya pernah singgah ke website ni.. tp belum pernah cuba beli lagi..

    nampaknya macam ok kan?

    InsyaAllah nanti saya cuba shopping kat web ni xD

    thanks for the sharing kak.

    BalasPadam
  2. A'ah cantikkan benang nie colourful.....
    Ok je beli kat web nie sampai KL dalam seminggu lebih je...

    BalasPadam