Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 13 Mei 2011

Kumihimo disk

Hari nie stop buat knitting jap....
Tadi tgh dok kemas2 buku terjumpa buku nie...



Aku beli kat kinokuniya beberapa tahun lepas....pas tu terus teringat kat kumihimo disk yg aku beli online kat website Joggles.com
Masa tu cari kat KL tak jumpa jadi terpaksa beli online....




Dalam nie ada sediakan cara2 nak buat gelang friendship .....




Ini setelah beberapa round....



In pandangan depan... Benang tu kita akan alih2 kan mengikut no. Kat disk tu...



In hasilnye setelah beberapa minit melilit.....

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 ulasan:

  1. Bagusnya Wie ada kumihimo disk ni. Boleh buat chord untuk knitted bag juga kan. :)

    BalasPadam