Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Sabtu, 22 Oktober 2011

yarn & order

Minggu lepas balik dari office singgah jap kat Ampang Park nak beli yarn untuk knit beanie order dari Aisha....



Ni antara yarn yang aku beli di kedai Haby & wools....




Ni benang Sirdar Snuggly jenis Dk halus benang nie....
Banang nie nak buat beanie...
Aku mintak tolong kak Salwa knit kan tuk aku....




Yang ni pun sama jenis ngan benang kat atas tu....
Cuma colour je lain ni colour cream...
Benang nie pun nk buat beanie ....
Aisyah nak colour nie....



Ni hasil nye... Siap dalam masa 2 hari....




Ni plak benang knitpicks dah lama beli yarn nie tapi tak knit lagi....
Aisya nak beanie kaler dark blue...jadi boleh la aku guna yarn nie... Heheh



Ni hasilnye ambik masa 2 hari gak....
Sekarang nie tinggal lagi satu beanie je nk siap..
aisyah jugak order utk baby boy dia.... Warna hitam... Still dalam wip minggu ni tak dapat siapkan.... Sebab gi bejalan ke Sarawak.... huhuhuhu

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan