Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Sabtu, 1 Oktober 2011

yarn

Minggu lepas dapat lagi parcel kali ni dari turkey...





Seperti biasa aku beli yarn ni setiap hari selasa murah sikit sebab ada promo...

Antara benang yg aku beli...



Ni Purple Viscose premium yarn nampak cam kaler biru lepas order baru perasan yarn nie kaler purple...
Yarn ni nak buat tunic lace, yarn ni nampak cantik bila diknit dan jatuh...




Ni pun dari jenis yg sama viscose premium ...
Yarn ni nk buat baby dress order dari mycousin...
Yang akan dapat 1st baby dalam minggu depan....




Ni nomade cotton black nak buat cardigan order dari myaunty ..





Ni plak benang gonca lavender...
100% arkilik sangat lembut...
Yarn ni nak buat sweater nk letak kat opis...

Makin bertambah-tambah yarn kat rumah, sampai tak tau mana nk letak... Hahahah....


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan