Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Ahad, 3 April 2011

Knitting needle & yarn

Hari nie gi Sungai Wang nak ambik yarn Filatura Di Crosa jenis Millefili Fine, Lily handycraft utang aku hari tu....




Ni la barang yg aku beli tadi 2 pair knitting needle kawan aku mintak tlg belikan....
Diorg nak blaja knitting dari aku tu yg kena belikan tuk diorg....
Esok boleh la start blaja.....



Dua2 aku belikan saiz 5mm tulip brand, baru nak blaja kena guna needle yg besar cepat skit nampak hasil nye... :)

Igt nak cari yg jenis besi nye tapi tak de jual kat kedai tu.....

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan