Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Isnin, 21 Mac 2011

Yarn




Last week aku terima parcel lagi dari Turkey.... Benang yg baru aku order.... Huhuhu

Ni benang2 yg aku order dari Yarn Paradise....



Ni benang jenis Narrow Cotton Ribbon Blue benang nie nak buat baju order dari Nana benang ni dia pilih sendiri....







2 benang nie kak Salwa order, dia dah pandai knit, benang nie dia nak buat sweater tuk anak dia... Benang yg dia beli Derya Cotton Light Blue dan Cellulose Black.... Kita tunggu hasil nye....




Ni plak benang aku Soft Spiry Salmon, Pink Shades suka tgk kaler dia.. Menambah koleksi benang... Heheheh




Ni plak benang cottonac aku beli 8 ketul ... Benang ni nak buat order dari kaklin... Dia order 3 cardigan untuk anak perempuan dia....


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

  1. Jauhnya wie beli benang. Yang ada di Malaysia quality tak sama ye. Wie bayar guna Paypal ke?

    BalasPadam
  2. Saya beli kat sana sebab dia jual satu pek ada 8 ketul, dia tak jual sebiji2 lagi pun agak murah kalau nak compare ngan harga benang kat m'sia....
    A'ah saya beli guna paypal.... ;)

    BalasPadam