Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Khamis, 3 Mac 2011

Projek baru....

Sabtu lepas aku gi Sungai Wang dan singgah kat lily handycraft....Tujuan ke sana nak mintak advice about my tunic...

Tapi pas dia bagi advice terus dia tanye aku taknak buat baju baru ker....?aku paham la maksud dia nak suh aku beli benang kat situ....huhuhu

Walaupun aku cuba tak nak beli tapi...........aku beli gak..heeheheheh

Ni benang yang aku beli kat kedai tu brand Filatura Di Crosa jenis Millefili Fine 100% cotton lembut..... yanng satu lagi tu Rich More jenis Polyura katanye benang nie imported dari Jepun... Paham2 je la harga dia ekh...hehehehe Kalau dah dari Jepun tuh....huhuh

Ni rupanye bila dah diknit benang tu dicombine berdua jadi nampak agak fancy skit....

Nie pattern yang aku tgh buat..... kite tunggu la macam mana hasil nye.... ;)

2 ulasan:

  1. saya suke craft nih... tapi tak tercapai akal ..cemana dan dari mana nak mula.tengok pattern tu...hohoho..cam tikus tengok besi!!.....teringin nak tengok secara live cemana orang buat..

    BalasPadam
  2. hehehe....
    cuba tgk kat you tube kat situ banyak video cara2 nak start knitting.. ;)

    BalasPadam