Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Rabu, 9 Februari 2011

yarn

Hari ni aku terima parcel dari Uk....
sungguh xcited.... :)



Yarn nie aku beli kat ebay, seller dia eileen4868, banyak gak yarn dia jual ada brand sirdar, wendy...banyak lagi la harga pun berpatutan....shipping pun tak la mahal sangat....tapi kena tunggu lama sikit la nak dapat benang nie sebab bayar shipping murah... ;)
Nama benang nie Wendy Pure 100% bamboo...lembut jugak...
nak buat lacy wrap pattern dia dalam mag Yarn Forward Keluaran Feb 2011, memang cantik....
memang sesuai kalo pakai lacy wrap nie kat opis.... :)

1 ulasan:

  1. kak Wie :) lawa warnanya... kalau dah siap.. share ya!

    BalasPadam