Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Rabu, 12 Januari 2011

Sock

2minggu lepas aku gi Kinokuniya dan terjumpa buku 2-at-a-time sock Melissa Morgan-Oakes aku pun melabur kat sana ...hehehe

Dalam buku nie dia tunjuk teknik camner nak knit sock serentak....tapi aku blom cuba lagi...huhuh

banyak gak pattern2 sock dalam buku nie, aku pun terexcited nak buat sock...hehehe

Sock kaler biru nie still dalam WIP, aku baru blajar camner nak buat heel, heel flap, turning heel...nampak cam berjaya je setelah beminggu2 try....

Kalau sock nie success baru aku start knit guna sock yarn.... ;)

3 ulasan:

  1. wahhh bestnya buku ni kak Wie... ok tak isinya?
    Mahal tak buku ni? kat online kinokuniya postagenya 40rm ke sabah.. kak Wie, kalau pesan dengan kak Wie buku ni, boleh tak? :)

    BalasPadam
  2. Buku nie ok pattern dia pun cantik2....
    Hari tu akak gi kinokuniya ada lagi satu...
    Akak beli hari tu harga dia dalam rm68.00..
    Kalau awak nak akak boleh tolong belikan...

    BalasPadam
  3. oh ya ka kak? :) wah terima kasih byk2 kak Wie.. ok.. nak nak... ermm kak Wie bagitahu nanti ya kat email saya sindarery@gmail.com berapa jumlah untuk saya bayar akak ya! :D saya memang minat sangat dengan socks 2 in 1 circular ni.. kat internet tak banyak tutorial untuk ini.. saya tunggu email kak Wie ya!

    BalasPadam