Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Rabu, 6 Oktober 2010

Yarn

Dah lama rasanya tak update blog nie....

Minggu lepas aku ada beli benang Rowan cotton Rope kat website www.whichcraft.co.uk benang kat web nie sangat murah dia jual seketul 1 pound bila dah convert jadi RM4 aku beli dalam 8 ketul +shipping dalam RM60 sgt berpuas hati dgn harga nye.....

kat web lain yarn nie masih mahal.....

siap bagi coklet lagi.... =)

6 ulasan:

  1. benang rowan ni tak pernah try lagi.. kalau ada peluang insyaAllah, saya pun nak cuba. Kalau berminat, boleh lihat kat sini untuk benang rowan calmer dengan harga yang berpatutan :) thanks for sharing this!

    BalasPadam
  2. Saya selalu beli yarn kat yarn paradise brand ice....

    BalasPadam
  3. ada saya nampak saudari wie beli brand ice jenis ribbon dulu kala hehe :) saya dah lama jenguk blog saudari dan dah lama mengikuti perkembangan mengait saudari. ya saya pun selalu beli yarn dari sana.. memang seronok cuba benang baru dah insyaAllah, ada rezeki, nak cuba benang jenis yang lain juga mcm rowan ni ka, debis, bernat, sugar and cream macam-macam lagi. Oh ya.. maafkan saya ya sebab dah lama saya link-kan blog saudari tapi tak minta izin lg.. izinkan saya ya! thanks :)!

    BalasPadam
  4. terima kasih sebab ikut blog saya yg tak seberapa nie... =)
    mmg ada niat nak beli rowan calmer....

    BalasPadam
  5. hi!!! the yarns are so cheap!! may i know exactly which webpage u bought it??!!!

    BalasPadam
  6. hey hi! i jus checked the yarns in ice yarns! so cheap!! thank you!!

    BalasPadam