Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 15 Oktober 2010

Parcel


semalam barang yg aku order dari personal shopper Moleygarden store telah sampai mengambil masa lebih kurang 10 hari utk tiba....antara barang2 yg aku order...
Yarn dari Knitpick ni mmg dah lama berangan nak beli akhir nye dapat jugak...
aku beli benang jenis shine sport sgt lembut dan seketu lace yarn berangan nak buat shawl


Yang nie plak jelly rolls tuk patchwork beli dari fabric.com...



yang nie cable tuk interchangable needle saiz dia 150cm.....
Thank You MoleyGarden Store..... =)




4 ulasan:

  1. wah nice, kalau saya nak beli seketul setiap benang shine sports yarn tu boleh tak? Teringin nak cuba..

    BalasPadam
  2. boleh...tapi yg kaler biru je....

    BalasPadam
  3. biru yang muda dan tua ya? berapa ya harga seketul yang Wie tawarkan? kalau boleh, email saya kat littlebabystar@gmail.com tentang price dia ya :) Thx.

    BalasPadam
  4. Bagus pakai personal shopper. Good for you. Looking forward to seeing more knitting projects from you :)

    BalasPadam