Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Ahad, 29 Julai 2012

sock

dalam minggu lepas aku belajar knit sock...
walaupun sebelum ni aku oernah knit sock tapi dah lupa...
hari sabtu lepas aku, kak fiza dan hasnida jupa kat wangsa walk kitaorng buat knit together...
Dari pukul 10.30pagi sampai lah jam 6.00 petang....
banyak ilmu tentang knitting kitorg kongsi....

Add caption
 ini hasil pemblajaran aku haritu... kak fiza ajar step by step sampai siap sepasang...
sangat2 teruja bila dah siap sepasang....
sock ni guna baby love... muat untuk newborn hingga ke 3 bulan..



Yang ni pulak sock 2.. guna red heart kids sangat suka dengan colour dia.. semua sock ni siap dalam 2 jam...


ini pun menggunakan red heart kidS


Tiada ulasan:

Catat Ulasan