Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 4 Mei 2012

Baby dress set

Dah lama rasanya tak update blog ni...
Dalam minggu ni aku dah siapkan 2 set baby dress order dari customer...


Ni order dari Elle, aku gunakan benang Baby Love mint green, aku ambik masa selama seminggu nak siap kan set ni....




Ni pulak order dari aunty Ida... aku gunakan benang magic light pink.., yang ni aku buat lace skit kat bahagian bawah dan aunty ida suka dengan pattern ni...

2 ulasan:

  1. sukanyer tgk baby dress set ni..sangat cantik dan cute (.^_^.)
    saya selalu dilanda sifat kemalasan sebab 2 la dress yang saya knit tak siap2 lagi..hehehe

    BalasPadam
  2. Thanks Azira.... :-)
    Tak pe buat pelan2 nnt siap la awak nyer dress... :-)

    BalasPadam