Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Khamis, 8 Mac 2012

Yarn

Minggu lepas aku terima lagi yarn dari Turki....
Yarn kali ni nak buat order dari customer....





Ini lah yarn nye...










Ni baby love yarn suka ngan yarn nie lembut je...
Yarn ni nak buat cardigan untuk adik aku dia order...
Dia suruh combine kan 2 kaler ni....
Lepas ni mungkin aku akan tambah collection colour yarn ni....





Ni pulak organic cotton...
Nak buat cable beanie...
Kaler hitam...





Yarn ni aku beli kat Haby & wool brand Sirdar Snuggly..
Saja beli nak tambah colour collection...





Yang ni pulak benang Katia Candy beli dari Fasya...
Harga sebenar rm49.90...
Benang ni memang best....
Kalo ada duit terlebih boleh beli lagi.. Hehehehe











Dua benang ni beli dari Elle...
Tak tau nak buat apa lagi....hehehe
Suka tengok kaler hijau ni...


Berminat boleh e-mail ke nurrie_1981@yahoo.com

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan