Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Ahad, 19 Februari 2012

Yarn lagi....

Hari khamis lepas aku received benang dari Turki lagi...




Benang yg ditunggu2 sebab nak buat order dari customer...




Ni benang Baby Love panjang dia 250 metet 100g, 100% baby acrylic.. cantik benang ni bekilat dan lembut..
Benang ni aku nak buat beanie, booties dan cardigan...
Nak kena siapkan sebelum 10/march/2012...




Ini plak benang illusion wool...
Nak buat sweater sendiri nak bawak pergi Korea kononnyerlah... Heheheh
Tak tau la sempat siap ke tak...
Aku dah start buat leher dah..
Sweater ni aku buat raglan style..heheh




Yang ni viscose premium...

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

  1. Sis, xsabar nk tgk hasil baby cardigan ni..hehe :-)

    BalasPadam
  2. Aliz cadigan tu tgh dalam proses...
    beanie dah siap...

    BalasPadam