Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Khamis, 22 September 2011

Parcel

Hari ni terima parcel dari US order dari moleygarden....




Petang tadi sampai kat opis...




Ni isi dia sebelum di keluarkan dari kotak....

Barang2 yang aku order biasa la yarn.... ;)
Besar2 plak tu....
Semua red heart yarn
Dan 4 meter kain cotton...

Ni benangnye....

















Benang ni tak tau lagi nak buat apa... Heheheh

Ni plak kain cotton...




Kain gambar kucin ni nak try buat tote bag....




Kain ni plak nak buat blouse....


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 ulasan:

  1. salam kak wie.. saya nak tnya, bpa jumlah semua kos kalu beli benang dari moley ni? saya nak beli jugak.. tapi nak tau bpa kos shipping ngn tax + harga benang... mahal tak..?

    BalasPadam
  2. kos kena tgk brapa banyak awak order...
    kena hantar link barang kat melor pas tu dia akan kira kan harga barang termasuk shipping... =)
    cuba awak masuk blog dia moleygarden store...

    BalasPadam
  3. mekasih kak wie.. saya da tgk blog tu.. tak sabar nak beli benang kalerful mcm kak wie.. :))

    BalasPadam
  4. Kena order cepat melor nk balik m'sia bulan depan...

    BalasPadam