Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Khamis, 9 Jun 2011

Tunic

Skrang nie aku dah mula ngan projek baru.... Nak buat tunic..
My cousin order ....




Tunic nie guna yarn jenis ribbon...
Nama yarn nie Narrow Cotton Ribbon
Panjang dia 200 meter
95% cotton
5% polyster




Baru siap takat nie....




Nie pattern tuk baju nie...
Nama pattern nie shadow triangles tapi tang shadow tu dah tak de.... Heheheh
Dah diubah menjadi triangles je....(^。^)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 ulasan:

  1. Oh narrow cotton ni tak perasan ada warna biru.. kak Wie, halus tak benang ni? nampak cantik pattern tu. Pattern akak sendiri ka? :) kagum dengan kak Wie.. selalu ada projek baju dan semua siap! saya ni tak siap2 lg..

    BalasPadam
  2. Benang nie tak la halus sangat...
    Sesuai la benang nie kalau nak buat lace pattern...
    Pattern nie akak ambil dari buku.... (^_^)

    BalasPadam