Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 30 Julai 2010

Fabric

Hari nie aku cuti Ada outing ngan cousin kitorg gi tgk wayang citer Salt best gak citer dia walaupun memula citer dia cam slow skit...
Lepas abis je tgk wayang kitorg main bowling lak kelakar je rasa nye tak pernah main la kata kan siap bola tinggal blakang lagi...heheh mmg seronok sekali skala dapat kuar ngan cousin2 yg dah beranak nie.... :)
Pas tu kitorg gi makan kat Ikea cla kata kat ctu meatball dia sedap jadi kitorg pun try la....
Pastu kitorang masuk ikea cla nak beli barang2 skit, esok dia nak pindah Rumah.... Tapi lain yg aku nampak... Hehehe
Kain cotton dia cantik,tampa berlengah aku terus beli semeter hajat di hati nak buat knitting needle casing... Tak tau la bila berkesempatan nak buat....
Sent from my iPhone

Ahad, 25 Julai 2010

Topi

Top tuk cla....TQ

Sent from my iPhone

Rabu, 21 Julai 2010

Jacket

Benang nie aku order Dari yarn-paradise Aku beli 8 ketul harga nye dalam rm78.00....

yarn nie nak buat jacket ala2 Burberry wool coat,. atas permintaan adik aku tu nak beli mahal giler jadi aku tolong la knit kan utk dia tak tau la brapa lama boleh siap....

Sent from my iPhone

Ahad, 18 Julai 2010

Felt

Ada sesiapa berminat nak beli felt nie 14 colour rm 65.00...

Email saya di nurrie_1981@yahoo.com


Sent from my iPhone

Jumaat, 16 Julai 2010

Yarn

Yarn ni aku beli dari Kak Rozi nak buat sweater tuk kawan aku....
Smlm baru sampai Suka sangat dgn yarn nie.... Lembut lak tu....
Rasa nnt nak beli lagi .....

Sent from my iPhone

Rabu, 14 Julai 2010

Circular needle

Sedang mencuba circular needle nak buat top rasanye cable nie panjang jadi tak leh nak sambung ujung nye.... Huhuhu

Sent from my iPhone

Sabtu, 10 Julai 2010

Laptop casing

jumaat lepas adik ku hasif balik Dari Uitm....
Dia suruh aku buat satu laptop casing tuk kawan dia....
Aku try tuk siap kan dalam masa 1 hari sampai tak cukup tido la.... Huhuhu
Benang nie aku beli kat Macy kat petaling street harga dia rm11.90 Ada 6 ketul...

Sent from my iPhone

Isnin, 5 Julai 2010

Topi

di tempah oleh kak ina.....

Sabtu, 3 Julai 2010

Kucing

Kesian kucing ku.....lehernye terluka rasanye bergaduh ngan sekor lagi kucing jantan....
Dah 3 hari dia menyorok bawah kerusi taknak keluar tak nak makan....kesian tgk dia....bulu dia pun dah tak terurus berserabut Dan kotor...
Lepas panggil vet datang Rumah, dia bagi antibiotik, baru la kucing nie nak makan ....

Sent from my iPhone