Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 30 Julai 2010

Fabric

Hari nie aku cuti Ada outing ngan cousin kitorg gi tgk wayang citer Salt best gak citer dia walaupun memula citer dia cam slow skit...
Lepas abis je tgk wayang kitorg main bowling lak kelakar je rasa nye tak pernah main la kata kan siap bola tinggal blakang lagi...heheh mmg seronok sekali skala dapat kuar ngan cousin2 yg dah beranak nie.... :)
Pas tu kitorg gi makan kat Ikea cla kata kat ctu meatball dia sedap jadi kitorg pun try la....
Pastu kitorang masuk ikea cla nak beli barang2 skit, esok dia nak pindah Rumah.... Tapi lain yg aku nampak... Hehehe
Kain cotton dia cantik,tampa berlengah aku terus beli semeter hajat di hati nak buat knitting needle casing... Tak tau la bila berkesempatan nak buat....
Sent from my iPhone

Tiada ulasan:

Catat Ulasan