Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Ahad, 28 November 2010

sock

minggu lepas aku gi ke Ampang Park utk beli benang nak buat sweater baby ada kawan tempah...

tiba2 terpandang plak yarn yg cantik nie brand Sirdar memandang kan mak aku ada cakap nak suruh aku buat stokin utk dia jadi aku beli la yarn nie tuk buat stokin dia...

Harga dia dalam rm23.oo seketu aku beli 2 ketul mungkin cukup kot tuk buat sepasang....

stokin nie still dalam proses utk menyiapkan nye....

2 ulasan:

  1. Cantiknya yarn ni... tak sabar nak tengok hasilnya nanti :) biasanya dua buku cukup untuk sepasang sock.. insyaAllah. Thanks for sharing this kak Wie :) oh.. kak Wie beli jarum DPNs warna biru ni, di mana ya? cantik...

    BalasPadam
  2. a'ah benang nie cantik lembut lak tu...
    nnt dah siap akak tunjuk ye.... hhehehe
    masa beli jarum kait hari tu satu set, sume jenis jarum mmg dah ada dalam tu....

    BalasPadam