Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 21 Mei 2010

knitting

Lunch tadi aku berjalan2 di jalan batai dan ternampak magazine nie love of knitting dan simply knitting walau pun harga nye agak mahal ku beli jugak...heheheh



banyak pattern dalam magazine nie....sume nye cantik2....
tapi tak reti nak baca pattern dia....macam mana nak buat nie.....huhuhuhu.......


geram nya cammner nak buat baju2 nie...huhuhu....







Sent from my iPhone

2 ulasan:

  1. Akak pun ada mag Simply Knitting tu. Memang beli pasal nakkan pattern teddy bear and doll tu for Arwen. Pattern diorg dia tulis jer, bukan pakai chart cam jepun nye.

    BalasPadam
  2. tu yg susah tu....huhuhu

    BalasPadam