Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 19 Februari 2010

knitting

set jarum knitting nie aku beli kat haby and wools memang seronok sangat dapat beli jarum nie satu set masa tu harga dia dalam rm 250 skarang nie dah tak de jual dah....
benang nie plak aku beli masa trip aku ke korea.....mmg giler tgk benang kat situ.....main ambik je benang nie bile time bayar tekejut semua skali dalam rm400 lebih....hehehe.....
tu la nak sangt beli benag kat korea...heheh :)

benang nie aku nak try buat baju......



nie pattren utk baju akutu.....

baru siap samapai sini...masih dalam usah menyiap kan baju nie....tapi kena berhenti kejap ... sebab ada tempahn utk buat sweater dan topi......











































1 ulasan:

  1. Cantiknya yarn tu,
    Hasil nya pun cantik,
    Kalu nak jual yarn tu bgtau saya yea ;)

    BalasPadam