Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Ahad, 27 Mei 2012

crochet shawl

sudah lama tak update blog ni...
kali ni nak tunjuk crochet shawl yang dikait oleh bapak saya....
shawl ni order dari customer...


shawl ni dikait menggunakan benang magic light panjang dia lebih kurang dalam 300++
bapak ku guna lebih kurang 3 buku lebih utuk siapkan shawl ni..
banyak jugak benang yang digunakan...

ini lah hasil nyer...setelah dicrochet selama 4 hari... shawl segitga..... :)

Jumaat, 4 Mei 2012

Cable cap

Ni projek 2 minggu lepas order dari Nor Azila





Cable cap ni guna 2 buku benang viscose premium...
Harap dia berpuas hati... :)

Berminat boleh e-mail ke nurrie_1981@yahoo.com

- Posted using BlogPress from my iPhone

Baby dress set

Dah lama rasanya tak update blog ni...
Dalam minggu ni aku dah siapkan 2 set baby dress order dari customer...


Ni order dari Elle, aku gunakan benang Baby Love mint green, aku ambik masa selama seminggu nak siap kan set ni....




Ni pulak order dari aunty Ida... aku gunakan benang magic light pink.., yang ni aku buat lace skit kat bahagian bawah dan aunty ida suka dengan pattern ni...