Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Khamis, 22 September 2011

Parcel

Hari ni terima parcel dari US order dari moleygarden....




Petang tadi sampai kat opis...




Ni isi dia sebelum di keluarkan dari kotak....

Barang2 yang aku order biasa la yarn.... ;)
Besar2 plak tu....
Semua red heart yarn
Dan 4 meter kain cotton...

Ni benangnye....

















Benang ni tak tau lagi nak buat apa... Heheheh

Ni plak kain cotton...




Kain gambar kucin ni nak try buat tote bag....




Kain ni plak nak buat blouse....


- Posted using BlogPress from my iPhone

Sabtu, 10 September 2011

Vest

Akhirnye siap juga vest nie...
Order dari student Uitm Kuala pilah....
Guna yarn black viscose premium dan white viscose premiun...




Infront




Back

Harap dia muat la pakai vest nie.... =)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Lanyard

Ni lanyard order dari student Uitm Kuala pilah...
Ada lagi order masuk untuk lanyard kena siap kan dalam minggu nie...
Kaler ikut permintaan....





Ni plak bag bola bowling...
Di crochet oleh bapak aku...
Menggunakan tali jala..? Aku pun tak pasti nama benang nie...
Mmg tahan dan liat skit boleh menAmpung bola yg berat tuh....




- Posted using BlogPress from my iPhone