Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Isnin, 25 Julai 2011

Order

2 minggu lepas ada minggu usahawan di UiTM Kuala Pilah tempat adik aku study... Dia suruh aku knit beberapa barang tuk di jual pada hari usahawan tu...

Tempahan yang paling banyak aku terima adalah Laptop cozy...
Ini 1st batch yang siap...




Glove




HP cozy




Hp cozy




Hp cozy




Hp pouch





Lanyard





Maroon Booties




Blue booties




keychain black+red




Keychain Maroon

Batch ke2 masih dalam proses pembuatan .. Heehe (*^_^*)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Isnin, 18 Julai 2011

Crochet booties

Booties nie ditempah oleh rakan fb siap dalam masa satu hari...
Aku guna Kartopu yarn....
Seketul yarn boleh dapat 2 pasang...




Pandangan atas...




Ni tali nye terus attach kat kasut tak yah nak jahit2....




Pandangan sisi...
Harap dia suka.... (^_^)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Isnin, 11 Julai 2011

Order

Alhamdulillah bulan nie banyak dapat order untuk knitting....

Yg nie order dari kak izza topi untuk baby....




Aku knit guna benang knitpicks jenis shine sport...




Ini la hasil nye...
Aku buat nie dalam masa satu hari....
Thanks kak izza.... (^_^)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Ahad, 10 Julai 2011

crochet + knitting ii

Flower Brooch - RM15.00



Flower Brooch - Rm 20.00




Hp strap - RM 5.00








crochet + knitting i

item2 yang aku buat minggu nie...




Hairband - Rm10.00



Hairband - RM10.00





Plan Beanie - RM30.00



Cap - RM 55.00








Snowcap - RM 55.00