Halaman

My pet

PitaPata Cat tickers

Jumaat, 21 Mei 2010

knitting

Lunch tadi aku berjalan2 di jalan batai dan ternampak magazine nie love of knitting dan simply knitting walau pun harga nye agak mahal ku beli jugak...heheheh



banyak pattern dalam magazine nie....sume nye cantik2....
tapi tak reti nak baca pattern dia....macam mana nak buat nie.....huhuhuhu.......


geram nya cammner nak buat baju2 nie...huhuhu....







Sent from my iPhone

Rabu, 12 Mei 2010

Yarn

Hari nie yarn yg aku order Dari yarn paradise dah sampai....order hari ahad hari rabu dah dapat.... Cepat jugak service dia.... Dan amat bepuas ati dgn yarn nie.....


Sent from my iPhone

Selasa, 11 Mei 2010

Jumaat, 7 Mei 2010

topi

akhir nye siap jugak topi2 yang ditempah tuk bulan 4 nie.....